Free Premuim Templates by BIGTheme

Češka: Luka Časar igralec tekme, Robert Košir z dvema goloma

Na tekmi 20. kroga češke elitne lige sta blestela oba slovenska reprezentanta Luka Časar in Robert Košir. Vsak je z dvema goloma veliko prispeval da je Sparta premagala Otrokovice. Sparta v ligi še naprej zaseda četrto mesto.

 

Da sta se tako Luka Časar kot Robert Košir dobro usidrala v strukturo Sparte je znano že nekaj časa. Robert pridno polni mrežo tekmecem, povratnik na igrišče Luka pa je na tekmi proti Panthersom iz Otrokovic spet zadel. Z dvema goloma, ki sta prišla v najbolj pomembnih delih tekme, si je prislužil naziv najboljšega igralca tekme pri Sparti. Robert Košir je tudi zadel dvakrat, najbolj pomemben je bil seveda gol v podaljšku, ki je Sparti prinesel zmago 6:7.

"Škoda, ker nisem dal še kakšen gol, da bi bila tekma odločena v rednem delu in bi domov odnesli tri točke. Te bomo v nadaljevanju prvenstva še kako potrebovali, če bomo želeli doseči zastavljen cilj, četrto mesto po rednem delu. Tako smo se morali potruditi v podaljšku, kjer je Robert spet zadel in nam prinesel zmago. Sedaj igrava namreč skupaj v napadu tako da je vse skupaj še toliko bolj zabavno," je še dodal Luka Časar, "ampak se lahko veselim, da sem spet zatresel mrežo nasprotniku. Vsak tak gol je dodatna motivacija tako za igro na Češkem kot za reprezentanco."

Torej sta oba slovenska reprezentanta v dobri formi pred prihajajočimi kvalifikacijami, ki bodo med 31.1 in 4.2. v Nitri na Slovaškem.

Posnetek tekme proti Otrokovicam:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10128663078-florbal/318297371112001-hu-fa-panthers-otrokovice-acema-sparta-praha/

Vrhunci (goli): https://www.facebook.com/ceskyflorbal/videos/1613721598677070/

Zapisnik: https://online.ceskyflorbal.cz/20172018/online-188082.htm

Češka floorball zveza: https://www.ceskyflorbal.cz/superliga-muzi

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus