Free Premuim Templates by BIGTheme

Novoletni turnir v Borovnici

Leto se je hitro obrnilo in v Borovnici je preteklo soboto ponovno potekal Novoletni floorball turnir v organizaciji "Old-stars".

 

Na turnir se je prijavilo 10 ekip iz Borovnice, Škofje Loke, Poljan, Ljubljane in Donje Stubice (Hrvaška). Glede na polno zasedenost igralcev v 1. in 2.SFL je bil turnir ponovno dobro obiskan, skupaj je igralo približno 80 igralcev vseh starosti. Organizatorji so vsaki ekipi ob prijavi podarili darilno vrečo polno dobrot, ravno tako je vsak sodnik prejel vrečko zahvale z uporabnimi stvarmi ter brezplačen obrok v gostišču Godec. Igralci in njihovi spremljevalci so dobili tudi kupončke za cenejšo hrano v gostišču Godec.

Tudi letos se je na hodniku telovadnice pod težo dobrot, pripravljenih iz strani kmečkih žena društva Ajda ter floorball mamic, šibila že znana stojnica. Igralci in obiskovalci so si tako lahko postregli z brezplačnim pecivom, največ zanimanja pa so požele zdaj že slavne sočne mandarine. Letos smo jih pojedli nekaj več kot 60 kilogramov.

Tretje mesto je zasedla borovniška ekipa Bio korenčki, ki jim je malo moči in sreče zmanjkalo v polfinalu, v finalu pa sta si nasproti stali ekipi Mulci iz Škofje Loke ter Trnk iz Borovnice. Slednjo so sestavljali člani A ekipe FBC Borovnice, kar je že v naprej kazalo na prevlado nad izredno mlado ekipo Mulcev, vendar se mladeniči nikakor niso ustrašili floorballskih velikanov... proti koncu tekme so se jim celo nevarno približali na samo 2 gola zaostanka.

Na koncu so sicer slavili Borovničani, vendar nikakor ne smemo spregledat izjemno igro in energijo, ki so jo prikazali Mulci - vse čestitke.

Zmagovalne ekipe so, kot je to že v navadi, prejele sladke pokale, kupone za družinske pizze, ki jih je podarilo gostišče Godec, ter denarni nagradi za 1. in 2. mesto. Kot edina zvesta tuja ekipa je pokal v zahvalo za sodelovanje prejela tudi ekipa Hidraulika Kurelija iz Donje Stubice.

Organizatorji se zahvaljujejo v prvi vrsti igralcem, ki se vedno radi vračajo na turnirje v Borovnico, vsem sodnikom in zapisnikarjem, društvu TVD in FBC Borovnica za podporo, društvu kmečkih žena Ajda in floorball mamicam, gostišču Godec ter vsem, ki so karkoli prispevali v nagradni sklad (Euromed d.o.o., Lekarna Ljubljana, Telekom Slovenije in drugi) ter nenazadnje Frenku Molku za pomoč pri pripravi in pospravljanju.

Za nami je tako še en izjemno uspešen turnir, za katerim bodo ostali lepi spomini ter upanje, da se kmalu spet snidemo... če nič prej poleti na tradicionalnem turnirju ob Dnevu borovnic.

Na sliki zmagovalci turnirja, ekipa TRNK.

tekst in foto: Vanja Remec/FBC Borovnica

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus