Free Premuim Templates by BIGTheme

Turnir U11 v Žireh

V nedeljo, 10.12.2017, se je v Žireh odvil turnir selekcije U11. Če smo 14 dni nazaj videli veliko prepričljivih zmag, pa so tokrat fantje in dekleta iz Žirov poskrbeli za bolj izenačena in napeta srečanja.

 

Najprej sta na parket stopili ekipi Insporta in Borovnice. Po izenačenem prvem polčasu, je v drugem Borovničanom uspelo dvakrat zadeti in zmagati z 2:0. V drugi tekmi ni kazalo na izenačeno tekmo, saj so Zelenci iz Mojstrane povedli s 4:0, a Polanska banda se ni dala in se približala na 4:3, v končnici pa jim ni uspelo zadeti za izenačenje. Tretjo tekmo so igrali fantje iz Žirov proti Zelencem s Kranjske gore. Gledalci so pričakovali dominantno igro Žirovcev, kakršno so fantje pokazali na prejšnjem turnirju v Borovnici, a tokrat je bil nasprotnik dobro pripravljen. Po izenačenem prvem polčasu so v drugem Žirovci predvsem z individualno kvaliteto dosegli nekaj zadetkov za zmago s 7:3. V nadaljevanju je Loški Insport še enkrat minimalno izgubil, tokrat so bili s 4:3 boljši Zelenci iz Mojstrane. V 5. tekmi so se domačim zoperstavili Borovničani. Tudi tokrat je bila igra zelo izenačena, Žirovci pa so še enkrat dokazali, da imajo kvaliteto in miselnost zmagovalcev ter srečanje dobili s 6:5. Za konec je sledila še najvišja zmaga ene od ekip, saj so Polanci s 7:1 premagali ekipo Zelencev  iz Kranjske Gore.

Vsi ljubitelji floorballa ste vabljeni v žirovsko dvorano že naslednjo nedeljo, 17.12.2017,  ko se bodo na zadnjem turnirju v Žireh v tej sezoni merili najmlajši iz selekcije U9.

tekst: Primož Mlinar

foto: FBC Žiri

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus