Free Premuim Templates by BIGTheme

V prvem krogu presenečenj ni bilo

V 1. krogu letošnjega državnega prvenstva v 1.SFL in U19 smo videli zmage favoritov, večjih presenečenj ni bilo.

Žiri - Polanska banda  2:7 (1:2, 1:2, 0:3)

V Idriji sta se pomerili ekipi Žirov in Polanske bande, pri čemer je v ekipi Žirovcev kar nekaj novih mladih članov, ki kažejo veliko potenciala. Vseeno niso imeli pravih možnosti proti Polanski bandi, ki je v letošnjo seozno tudi vstopila z nekaj spremembami. Žirovci so se dobro upirali gostom in prvi dve tretjini še držali korak in s hitrimi protinapadi stalno ogrožali vrata Poalncev, njihov vratar pa je preprečil še višje vodstvo Polancev. Ti pa so potem v tretji tretjini s tremi hitrimi zaporednimi zadetki postavili končni rezultat 2:7.

Polycom Brlog - Insport B 1:17 (0:4, 0:4, 1:9)

Novinci v 1. SFL Polycom Brlog so skušali presenetiti lanske četrtouvrščene člane Insporta B, ki pa jim tega niso dovolili. Skozi celotno srečanje so imeli niti tekme v svojih rokah in s tem pokazali, da se razvijajo v upoštevanja vredno ekipo. Visoko so premagali tekmeca, do prvega gola so gledalci na Trati morali počakati do osme minute, nato pa so Insportovci stopnjevali tempo in redno zadevali, izkoristili tudi obe priložnosti igre z igralcem več, predvsem v zadnji tretjini pa nadigrali tekmeca.

Borovnica - Olimpija 7:3 (1:2, 3:0, 3:1)

Borovnica bo letošnje tekme igrala v novi dvorani na Brezovici, na krstni tekmi pa so tudi dokaj prepričljivo zmagali. Sicer je Olimpija, ekipi se je letos pridružilo nekaj igralev iz Slavije, ki pa ne nastopa več v DP, prva povedla in prednost dveh golov držala vse do zadnjih minut prve tretjine. V drugi tretjini so nato Borovničani, ki so tudi precej pomladili ekipo, strnili svoje vrste, nekajkrat je v vratih tudi požrtvovalno posredoval borovniški vratar Žan Petrič (ki se je tudi vrnil na igrišče po dobrem letu odsotnosti), in tehtnico prevesili v svojo korist.

Insport U19A - Insport U19B  21:0 (5:0, 6:0, 10:0)

Interni loški dvoboj v U19 (letos v tem prvenstvu nastopajo sicer žal le tri ekipe, še ekipa Žirov) so z visokim rezultatom dobili starejši člani ekipe U19A. V U19B namreč igra veliko igralcev, ki nastopajo še v kategoriji U16, a nove izkušnje na velikem igrišču bodo s pridom uporabili v prihodnosti. Mlajši so imeli nekaj lepih priložnosti, ki pa jih je ustavil vratar ekipe U19A, na drugi strani pa se je zelo dobro izakazal tudi vratar ekipe U19B, ki pa kljub dobrim obrambam ni mogel preprečiti visoke zmage lanskega prvaka Insporta U19A.

 

***** OPOMBA: razpored do konca oktobra je že na voljo na spletni strani FZS. Ostalo bo posodobljeno v najkrajšem možnem času. *****

 

 

foto: Polona Dakskobler

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus