Free Premuim Templates by BIGTheme

V znamenju gostujočih ekip

Dvanajsti krog v 1. SFL je minil v znamenju gostujočih ekip, saj so na vseh treh srečanjih zmagali gosti.

Thunder - Zelenci  2:6 (1:3;0:1;1:2)

Srečanje med jeseniškima ekipama je bilo že pred samim začetkom bolj pisano na kožo "gostom", saj Zelenci zasedajo prvo mesto v svoji skupini. Temu primerno so tudi odločno začeli tekmo in povedli že v prvi minuti. Thunder je sicer uspel izenačiti, a so Zelenci tik pred koncem tretjine še uspeli zadeti. V drugi tretjini se je igra umirila in so Zelenci uspeli zadeti šele v zadnji minuti tretjine, s čimer so si priigrali dovolj prednosti za mirno nadaljevanje tekme. In se niso zadovoljili s tem, ob dobremu upiranju Thunderja, ki je tudi na tem srečanju igral nekoliko oslabljen, niso se namreč predajali niti za trenutek, je končni rezultat tudi posledica zagrizene igre Thunderja.

Olimpija B - Borovnica B  4:7 ( 2:3, 2:2, 0:2)

Borovnica je nujno potrebovala dve novi točki, a pot do njih je bila precej težja kot kaže rezultat. Igralci olimpije B so znali namreč zadeti tudi iz polpriložnosti, in čeprav so imeli Borovničani pobudo na igrišču, tudi njim igra nekako ni stekla po željah. Ob izenačenju je bilo zato nekaj več nervoze, a so nato igralcem Olimpije pošle moči in Borovničani so v zadnji tretjini še uspeli zapečatiti razultat.

Jaws - Insport Mladi  3:5 (1:1, 1:2, 1:2)

Dvoboj na Dobrovi je ponujal veliko, predvsem igralci Jawsov so se na srečanje odpravili zelo optmistično, saj so na zadnjih tekmah dobro igrali. A Insport Mladi kljub vodstvu v svoji skupini niso želeli kar tako prepustiti zmage domačinom, zato je bila tekma skozi celotnih 60 minut zelo izenačena, a tudi nervozna in na trenutke groba. Na koncu so Insport Mladi izkoristili še priložnost in zadeli iz kazenskega strela.

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus