Free Premuim Templates by BIGTheme

Zadeve se zapletajo

Rezultati tekem so dodobra premešali skupno razvrstitev, posebej v elitni ligi. Bolj ko se redni del bliža koncu, bolj je napeto.

EFL

Polanska banda - Žiri 12:3

Le teden dni po tekmi v Idriji, je bila na sporedu ponovno tekma med obema vročima kandidatoma, in tudi ta se je razpletla z zelo podobnim rezultatom. Ekipa Žirov je nastopila v malce okrnjeni postavi, a so mladi igralci dali vse od sebe. Na drugi strani pa so Polanci skorajda rutinirano nizali priložnost za priložnostjo in jih znali tudi unovčiti. S hitro in kombinatorno igro so počasi in vztrajno prebijali obrambo Žirov, ki so le s težavo prihajali pred vrata Polancev. A ko so, so bili zelo nevarni. Polanci so nato hitro povedli in le še povečevali vodstvo in na koncu slavili z zelo podobnim rezultatom kot minuli konec tedna. S tem so prehiteli Žiri na četrtem mestu v skupni razvrstitvi.

Olimpija - Insport 4:6 (1:0, 1:4, 2:2)

Igralci Insporta so gostovali pri Olimpiji, tekma je že na papirju obljubljala veliko, saj se ekipi potegujeta za trenutno drugo mesto v skupni razvrstitvi. To pot so imeli srečnejšo roko Škofjeločani, saj so znali ustaviti napade Olimpije. Zeleni so sicer skozi celotno tekmo dobro pritiskali na vrata Insporta, a gostje so znali zadeti v pravem trenutku. Po izenačenju je bilo na parketu zelo živahno, a vsaka napaka se je hitro obrestovala s priložnostjo za nasprotno ekipo. Olimpija je na koncu skušala zaigrati še s šestim igralcem, a jim rezultata ni uspelo preobrniti v svojo korist. S tem je Insport trenutno prevzel drugo mesto v skupnem seštevku.

 1.SFL

Jaws - Polycom 5:3 (1:2, 2:0, 2:1)

Tekma, ki je v prejšnjem krogu bila prekinjena zaradi izpada elektrike, takrat se je na sredini končala z 0:0, je pokazala, da lahko ekipa z vztrajno igro tudi zmaga. Kljub vodstvu gostov se Jawsovci niso predajali in so na plin stopili v drugi tretjini, še bolj pa v tretji, ko so z doslednim pokrivanjem razorožili gostujoči Polycom. 51 sekund pred koncem srečanja so Polycomovci zaigrali še brez vratarja in s šestim igralcem v polju, a so Jawsovci zadeli prazen gol in postavili končnih 5:3.

Borovnica B - Thunder 4:1

Jeseničani so gostovali pri Borovnici, ki se v zadnjih nekaj tekmah srečuje z nekaj težavami, a to pot so domačini na Vrhniki dobro opravili svoje delo. Thunder je prišel na srečanje še vedno nekoliko igralsko oslabljen, posledica tega je bila tekma, na kateri Borovničani niso pustili veilko priložnosti za presenečenje. Novi dve točki sta jim zdaj prišli kot naročeni, saj so se točkovno na tretjem mestu izenačili ravno s Thunderjem.

Borovnica Floorballshop.si - Insport Mladi 6:10

Dekleta so na Vrhniki gostila prav tako zelo pomlajeno ekipo Insporta Mladi. In dokazala, da jih mora danes vsaka ekipa jemati zelo resno. Nekaj manj zbranosti fantov na igrišču je bilo dovolj, da so dekleta zadevala. Na drugi strani so sicer Insportovci igrali ravno dovolj agresivno, da niso ogrozili nove zmage, ki jih je še utrdila v vodstvu v trenutnem skupnem seštevku v njihovi skupini. 

 

 foto: Insport/T.Kejžar

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus