Free Premuim Templates by BIGTheme

Krog visokih rezultatov in nekaj presenečenj

V tem krogu so ekipe pokazale zvrhano mero športne igre in s tem poskrbele za lep vikend, ki so ga krasile zanimive tekme z nekaj presenečenji.

EFL

Žiri - Polanska banda 4:12 (0:0, 1:6, 3:6)

Srečanje v Idriji, kjer so bili Žirovci do sedaj neporaženi, je obljubljalo veliko, saj se obe ekipi enakovredno kosata za trenutno četrto mesto, ki vodi v končnico elitne lige. Prva tretjina je minila v "otipavanju" nasprotnika, pri čemer so si oboji priigrali kar nekaj lepih priložnosti, a do zadetka ni prišlo. Preobrat se je začel takoj na začetku druge tretjine, ko so Polanci močno pritisnili na vrata Žirov, nekaj zmede v obrambi pa vedno znova kaznovali z novim zadetkom.  V nadaljevanju so Polanci nato vedno bolj prevzemali niti igre v svoje roke, čeravno so Žirovci ostali nevarni za vrata gostov. A na koncu več kot štiri zadetke v njihovi mreži nso mogli našteti. Obe ekipi velja pohvaliti za izredno športno in pošteno igro, dostojno srečanja v elitni ligi. 

1. SFL

Borovnica B - Insport Mladi 4:6

Tekma na Vrhniki je veljala za tudi svojevrsten derbi prve lige, saj sta si nasproti stali ekipi, ki sta se lani ogorčeno borili za mesta v skupni razvrstitvi. In to pot so malce presenetljivo zmagali gostje iz Škofje Loke, ki so na prav tako športni tekmi uspeli ugnati domačine. Mladi igralci iz Loke so s pomočjo nekaj starejših članov, vodili skozi celotno tekmo, a si večje prednosti vseeno niso mogli priigrati, na drugi strani so Borovničani dovolj izkušeni, da bi znali kaj hitro rezultat preobrniti v svojo korist. Na koncu so se dveh novih točk veselili Insportovci, ki so s tem še utrdili vodstvo v svoji skupini.

 

Jaws - Borovnica Floorballshop.si 7:1

Jawsi so na Dobrovi gostili dekleta iz Borovnice in glede na njihovo dosedanjo igro fantje niso v ničemer podcenjevali deklet ampak so se srečanja lotili resno in zavzeto. Z lepo igro so počasi načenjali obrambo deklet, ki so se dolgo upirala, pri tem pa si zagotovila tudi častni gol, Jawsi pa so prišli do dveh novih točk.

 

Zelenci Kr. Gora - Galaks 14:3 (5:2, 3:0, 6:1)

Srečanje na Jesenicah je premočno dobila ekipa domačinov. Ti so sicer vedno dobre Galaksovce presenetili od prve minute tekme dalje, ko so močno pritisnili na njihova vrata in si hitro nabrali nekaj golov prednosti. Sicer so Galaksovci v prvi tretjini uspeli zadeti dvakrat, kar pa ni zadostovalo, da bi ustavili kombinatorno igro Zelencev. Uspeli so si priigrati kar nekaj zelo lepih priložnosti, a so bili njihovi strelci za kanček premalo natančni. Omeniti velja, da je bilo tudi to srečanje na ravni poštenega in "fair play" srečanja z obeh strani. 

 

Olimpija B - Thunder Jesenice 3:3 (1:1,0:1,2:1)

V Ljubljani pa je bil obračun med Oljmpijo in Thunderjem, pri čemer so Jeseničani priši v nekoliko igralsko oslabljeni postavi, manjkal je celoten prvi napad, enako pa je veljalo tudi za Olimpijo. Po uvodnem enakovrednem merjenju moči so gostje postali bolj optimistični in si priigrali dva zadetka prednosti. A se domačini niso predali in po nekoliko raztrgani igri na obeh straneh še uspeli izenačiti rezultat. Tretji zadetek za Olimpijo je dosegel Jernej Rozman, nekdanji igralec Thunderja. Ob koncu srečanja so imeli pri olimpiji nato še igralca več na parketu, a vseeno niso uspeli zadeti odločilnega gola. 

 

 

foto: FBK Žiri

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus