Free Premuim Templates by BIGTheme

Na zadnji tekmi v letu 2017 slavila Olimpija

Na zadnji tekmi letošnjega koledarskega leta med Olimpijo in Zelenci so zmagali domačini v zelenem, saj so goste ugnali z visokim rezultatom 16:5.

 

Srečanje je bilo v veliki meri odločeno že v prvih minutah, saj je po treh minutah Olimpija že vodila s tremi goli prednosti, prvega so dosegli že v 21-ti sekundi srečanja.

Zelenci so nato le strnili svoje vrste, a niso mogli preprečiti juriša Olimpije, ki je znala kaznovati vsako napako v obrambi, čeravno je vratar Zelencev odlično opravil svoje delo in obranil veliko nevarnih strelov. V drugi tretjini so nato pri Olimpiji malce zmanjšali pritisk na vrata gostov, na drugi strani pa naredili nekaj napak v obrambi, zato so Zelenci le uspeli zadeti. Zato pa so pri Olimpiji le odgovorili z golom z igralcem manj. Nekoliko bolj nervozna igra se je poznala tudi v samem rezultatu, a so nato v tretji tretjini Zelencem le pošle moči (na tekmo je prišlo sedem igralcev in vratar), kratka klop pa se je na koncu poznala pri delnem rezultatu 7:2 za Olimpijo. Omenimo, da so imeli pri Olimpiji na voljo tudi kazenski strel, ki pa ga niso unovčili, vseeno pa njihova zmaga ni bila ogrožena v nobenem delu tekme.

1.SFL, 23.12.2017

Olimpija - Zelenci 16:5 (4:0, 5:3, 7:2)

S tem se je tudi končalo letošnje tekmovalno koledarsko leto, naslednje tekme bodo na sporedu po novem letu.

 

foto: P.D./Olimpija

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus