Free Premuim Templates by BIGTheme

Razburljivi polfinali v 1.SFL, v U19 le delna odločitev

Na prvih polfinalnih tekmah 1.SFL smo lahko videli dve zanimivi srečanji, pri čemer je bilo nabolj vroče med Polansko bando in Insport Mladi, v drugem krogu polfinal v U19 pa so si nastop v finalu zagotovili Insport U19A. Drugega finalista bo odločala tretje tekma med Polansko bando U19 in Zelenci U19.

Insport – Borovnica  3:1 (2:0, 0:0, 1:1), *1:0 v zmagah

V 1.SFL je bilo srečanje med Insportom in Borovnico dolgo časa zelo izenačeno, pri čemer so Ločani v prvi tretjini uspeli zadeti dvakrat, medtem ko sta sicer oba vratarja odlično opravila svoje delo, ki jima ga vsekakor ni manjkalo. Borovnica je proti koncu srečanja poskusila s šestimi igralci in brez vratarja, in račun se jim je delno izšel, saj so znižali vodstvo Insporta, a so potem Ločani izkoristili napadalno igro Borovnice in uspeli tik pred koncem še tretjič zadeti.

Polanska banda – Insport Mladi  7:6 (1:2, 2:3, 4:1), *1:0 v zmagah

Na srečanju drugega polfinalnega para je bilo še veliko bolj napeto. Insport Mladi so malce presenetili Polansko bando saj so celo povedli in potem večino časa celo vodili. Šele v zadnji tretjini so se pokazale posledice dosledne igre saj je Insportu Mladi zmanjkalo moči, Polanci pa so uspeli nekajkrat zadeti s streli od daleč in so na koncu zmagali z golom razlike. Srečanje, ki je bilo več kot zanimivo za številne gledalce do zadnjih sekund srečanja.

 

V U19 je bil na sporedu drugi krog polfinal, na katerih se je že odločalo o bodočih finalistih.

Borovnica U19 – Insport U19A  7:15  (2:3, 4:5, 1:7), *z 2:0 v zmagah v finale napreduje Insport

Insport je gostoval na Vrhniki pri Borovnici, kjer so imeli kar nekaj težav v prvih dveh tretjinah, saj so kljub terenski premoči le stežka prišli do zadetka. V tretji tretjini pa so stopili na plin in si priigrali večjo prednost.

Polanska banda U19 - Zelenci U19  8:14, *1:1 v zmagah, igra se še ena tekma

Polanska banda bi se z zmago prav tako uvrstila v finale, a so jih Zelenci presenetili in z dosledno igro visoko zmagali ter tako odločitev o drugem finalistu prestavili na naslednje srečanje.

 

V 2.SFL je bila na sporedu ena tekma, srečanje med Borovnico B in Galaksom je odpadlo.

Polycom Brlog - FBK Slavija 8:7

Na zelo izenačenem srečanju je bilo do zadnjih minut neodločeno, potem pa je igralec Polycoma s strelom od daleč vsega sekundo in pol pred koncem presenetil vratarja Slavije in ekipi priigral novi dve točki. Tekma med Borovnico B in Galaksom pa je odpadla.

 

foto: Insport

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus